Arhiva Anunt de intentie 1

Primăria orașului Drăgănești-Olt, județul Olt, anunță INTENȚIA DE ELABORARE A PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU ”AMENAJARE LOC DE JOACA PENTRU COPII, STRADA NICOLAE TITULESCU NR. CV12 P72”.

Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a planului urbanistic de detaliu în perioada 25.04.2016-20.05.2016 – 25 de zile calendaristice din momentul afișării pe pagina de internet a Primăriei orașului Drăgănești-Olt – www.draganesti-olt.ro/.

Responsabilitatea informării și consultării publicului revine Primăriei orașului Drăgănești-Olt, adresa: strada Nicolae Titulescu nr. 150, orașul Drăgănești-Olt, județul Olt, e-mail: primaria@draganesti-olt.ro.

Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru amenajare unui loc de joaca pentru copii, strada Nicolae Titulescu nr. Cv12 P72, orașul Drăgănești-Olt.

Răspunsul la observațiile transmise va fi postat pe pagina de internet a Primăriei orașului Drăgănești-Olt sau poate fi consultat la sediul Primăriei orașului Drăgănești-Olt.  

Sari la conținut