Mesaj de informare a cetățenilor

Stimați cetățeni!

✔ Având în vedere unele aspecte sesizate (scris, verbal cât și în mediul online) referitoare la situația unor străzi, apărută ca urmare a lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare,  dorim să informăm cetățenii orașului că accesul pe aceste străzi va fi unul mai dificil și în condiții mai delicate. 

✔ Lucrarea este una mare, de anvergură și se întinde pe o perioada de aproape 2 ani. Nu există șantier fără mizerie și noroi.

✔ Apelăm la înțelegerea dumneavoastră!

✔ Și noi ne dorim să se respecte termenul de finalizare!

✔ Locuitorii orașului Drăgănești-Olt și Comani merită să aibă rețea de apă și canalizare, carosabil asfaltat și trotuare!

Primarul orașului, Tudorică Marian:

”Nu mă încântă deloc să văd noroiul ăsta pe străzi, nu mă încântă deloc că oamenii sunt nemulțumiți, dar trebuie să înțelegem că nu depinde de noi, ca instituție, să grăbim lucrurile și nici nu putem contribui cu bani de la bugetul local. Țin legătura constant cu reprezentanții Companiei de Apă, ca să-și respecte toate angajamentele și termenele de finalizare. Și când vorbesc de angajamente, mă refer la faptul că străzile pe care a fost necesară spargerea asfaltului, vor fi aduse la starea inițială. Abia după finalizarea acestor lucrări, se va turna covor asfaltic și lucrurile vor intra în normalitate.”

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Sari la conținut